Rólunk

2015. március elején nyitottuk meg optikai üzletünket, azzal az elhivatottsággal, hogy leendő vásárlóink a legprofibb kiszolgálással a számukra tökéletes szemüveget vagy egyéb optikai terméket kaphassa kézhez. Hisszük, hogy a családias, kedves légkörben végzett munka elnyeri a betérő érdeklődők bizalmát. Üzletpolitikánk: „Megtalálni a tökéletes megoldást mindenkinek!” Legyen szó gyermekről vagy felnőttről akár szemüvegről akár kontaktlencséről vagy napszemüvegről, kollégáink segítenek mindenkinek megtalálni a megfelelő terméket.

Szemüveglencse beszállító partnerünk a Noptiker Kft., aki közel 25 éve foglalkozik optikai lencsék gyártásával. A közel 10 éve történt nagyszabású beruházásnak köszönhetően a Noptiker Kft. büszke tulajdonosa lett az egyetlen, magyar kézben lévő úgynevezett FreeForm gyártósornak. Ezzel Budapesten kiépített egy európai színvonalú szemüveglencse gyártó és felületkezelő labort.

Utazik, eltörte, elvesztette vagy csak tesztelné gyorsaságunkat?
AKÁR 24 ÓRÁN BELÜL ÚJ SZEMÜVEG!!!

További szolgáltatásaink

Látásvizsgálat

Látásvizsgálat kedden és szombati napokon, melyekre telefonon, személyesen vagy online a weboldalunkon keresztül tud időpontot foglalni.

Szemüvegkészítés

Szemüveg-expressz szolgáltatás: szemüvegét akár 1 órán belül hazaviheti! Hogyan lehetséges? Helyi becsiszoló műhellyel és lencseraktárral rendelkezünk.

Kontaktlencse vizsgálat

Kontaktlencse vizsgálat keddi és szombati napokon, melyekre telefonon, személyesen vagy online a weboldalunkon keresztül tud időpontot foglalni.